Registrace hráčů a členů FAČR

Publikováno v Fotbal.

Jak se stát členem FAČR a registrovat hráče

Členství FAČR a registrace hráče

Pokud hráč dosáhne věku 5 let, může začít nastupovat na mistrovská utkání svého klubu. K tomu je třeba přihlásit hráče za člena FAČR a online zažádat o registraci. U osob mladších 15 let je nutný souhlas zákonných zástupců, tzn provedenou registraci vytisknout, podepsat a odevzdat činnovníkům klubu/trenérům (archivace).

Registrace členů FAČR nepodléhá žádným věkovým omezením.

Návod jak vyplnit přihlášku za člena FAČR (Fotbalové asociace ČR)


1.       Vyplňte elektronickou přihlášku na https://is.fotbal.cz/clenove/registrace-clena.aspx

2.       Vytisknout a podepsat souhlas žádost / zákonného zástupce u mladších 15 let (předat trenérům klubu) - ZDE

3.       Vyplňte údaje označené hvězdičkou (Osobní údaje, Bydliště a kontakt)    

4.       ZAPLATIT ČLENSTVÍZvolte způsob platby

Číslo klubu FAČR a název:
  
Po odeslání bude vaše žádost předána na klub, který musí schválit vaše členství. 
O schválení žádosti budete informování emailem. U žadatelů mladších 15 let je nutné, aby klub předběžně ověřil souhlas zákonného zástupce.

Prostřednictvím platební brány PayU

Prostřednictvím platební brány PayU můžete svou objednávku uhradit řadou bezpečných rychlých platebních metod:

Platebními kartami

    

Online platbou těchto bank

      

Bankovním převodem

Členství je třeba uhradit převodem na bankovní účet 1601216012/0600 
Jako variabilní symbol použijte své rodné číslo
Celková částka musí být uhrazena do 14 dnů od odeslání příhlašky! V případě neuhrazení se přihláška ruší.

5.       Zaškrtněte „Souhlasím se zavedením do databáze a s podmínkami členství"

6.       Opište kontrolní kód

7.       Odeslat žádost

Pokud zvolíte platbu Hradí klub, předejte trenérům 100 Kč. Administrace trvá pár hodin/dní. (záleží na způsobu platby - online je rychlejší)

Pro úspěšné dokončení registrace hráče je nutné zaslat foto (selfie) samotného hráče na admina klubu (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) nebo na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 


 

Informace k vyplnění přihlášky

  • KAŽDÝ ŽADATEL O ČLENSTVÍ JE POVINEN SVOU ELEKTRONICKOU ŽÁDOST (PŘIHLÁŠKU) ZA ČLENA FAČR VYPLNIT SÁM OSOBNĚ! TOTO SE TÝKÁ TAKÉ PŘIHLÁŠKY PODANÉ PROSTŘEDNICTVÍM KLUBU!
  • ADMINISTRÁTOR KLUBU POUZE SCHVALUJE ŽÁDOSTI DO FAČR PODANÉ PROSTŘEDNICTVÍM DANÉHO KLUBU.
  • Jednotlivec (15 a více let) - vyplní veškeré povinné údaje na elektronické žádosti, zvolí si způsob úhrady a odešle žádost do informačního seznamu FAČR. Po uhrazení členského příspěvku a zpracování systémem se stává členem FAČR dle platných stanov.
  • Prostřednictvím klubu (15 a více let) - vyplní veškeré povinné údaje na elektronické žádosti, dále zaškrtne pole „Chci se stát členem FAČR prostřednictvím klubu“ a zde zvolí požadovaný klub, jehož se chce stát členem. Výběr klubu provedete uvedením čísla klubu nebo jeho názvu do pole "Číslo klubu FAČR a název". Následně zvolí způsob platby (elektronicky – platební karta; bankovní on-line tlačítka; terminál SAZKA atd.; nebo poukázáním částky na účet FAČR) a odešle žádost. Po odeslání žádosti čeká na schválení pověřeným administrátorem klubu. Členství ve FAČR vzniká ve chvíli, kdy se spáruje potvrzená přihláška administrátorem klubu s uhrazeným příspěvkem za členství.
  • Prostřednictvím klubu (mladší 15 let) - vyplní veškeré povinné údaje na elektronické žádosti, dále zaškrtne pole „Chci se stát členem FAČR prostřednictvím klubu“ a zde zvolí požadovaný klub, jehož se chce stát členem. Výběr klubu provedete uvedením čísla klubu nebo jeho názvu do pole "Číslo klubu FAČR a název" Následně zvolí způsob platby (elektronicky – platební karta; bankovní on-line tlačítka; terminál SAZKA atd.; nebo poukázáním částky na účet FAČR) a odešle žádost. 
    Po odeslání žádosti čeká na schválení pověřeným administrátorem klubu, který má za povinnost ověřit souhlas zákonného zástupce klubu. Členství ve FAČR vzniká ve chvíli, kdy se spáruje potvrzená přihláška administrátorem klubu s uhrazeným příspěvkem za členství.
  • Upozorňujeme, že vyplnění elektronické žádosti (přihlášky) člena FAČR jinou osobou nebo případně klubem, je disciplinárním proviněním, za které může být vyplňující osoba, případně klub orgány FAČR potrestán.